Masinuta electrica cu doua locuri si roti din plastic Drifter Jeep 4x4 Rosu

974Lei
1298 Lei (-25 %)

Masinuta electrica cu doua locuri si roti din plastic Drifter Jeep 4x4 Rosu

Cod: RC618TC_rosu
 | 
974Lei
1298 Lei (-25 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-8 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Noul Jeep Drifter 4x4 este mai puternic si mai performant ca oricand! Este prevazut cu roti cu suprafata mare de rulare,centura de siguranta, pentru ca orice copil sau adult s-o iubeasca! Prevazuta cu acceleratie si frana pe aceeasi pedala, 2 viteze. Bateria performanta de 2x6V/7Ah reincarcabila, radiocomanda pentru parinti si incarcatorul sunt incluse.Echipata cu faruri fata, mufa MP3,oglinzi retrovizoare,si volan cu efecte de sunete.

Caracteristici:

* Masina este inzestrata cu 2 motoare independente puternice de 12V

* Este actionata cu ajutorul pedalei din podea, iar volanul este echipat cu butoane pentru claxon, melodii polifonice, reglaj volum, mufa MP3

* Vehiculul se poate deplasa atat inainte (2 viteze: 3,2 - 6,8 km/h), cat si inapoi si poate fi controlat de catre parinte cu ajutorul telecomenzii.

* Va indeplini visele copilului dumneavoastra de a fi un mic sofer cu masina proprie

* Diverse posibilitati de distractie - copilul poate conduce in mod independent masina electrica, prin actionarea pedalei din podea, sau va poate permite sa il ajutati la condus, controland masinuta de la distanta cu telecomanda

* Lumini - sunete

* Slot UBS

* Mers inainte si inapoi

* Radiocomanda - inainte, inapoi, stanga, dreapta

* Motor 2 x 45w

* Echipata cu centuri de siguranta

* Timp de incarcare 8 - 12 ore

* Durata de folosire 1 - 1.5 ore    

Roti din plastic cu banda de cauciuc pe mijloc.

 

Greutate: 17,5 kg

Sarcina maxima: 30 Kg

Dimensiuni: 110 x 73 x 78 cm

Dimensiuni scaun: 41 x 18 x 21 cm

Varsta recomandata: 3 ani - 8 ani 

Dimensiuni cutie: 116x60x36.5

Masinuta se sincronizeza cu telecomanda neexistand buton pt comutare de pe modul manual pe telecomanda.

 

* Nu are tractiune 4x4 !

Review-uri (9 review-uri)
Rating produs:
Excelent conform 9 review-uri
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Ordoneaza dupa:
Cracana Andrei Lunca Cetatuii 05 Aprilie 2022
ACHIZITIE VERIFICATA

Excelenta la prima impresie si folosire

A ajuns azi (marti, comanda am dat-o sambata) masinuta si am montat-o, daca urmezi schema si intuiesti unele chestii e destul de simplu (de exemplu nu scrie in carte precis ca trebuie sa pui firele la volan, dar e destul de intuitiv, totodata pentru volan un mic hint, impingeti putin in sus de dedesubt axul metalic al volanului ca sa puteti nimeri surubul de la el). Telecomanda merge fara probleme cu instructiunile din carte si pe care le-am gasit si in comentarii (tineti apasat pe telecomanda sus+jos cam 3 secunde, dupa care porniti masinuta de la butonul on/off dupa care se aprinde un led pe telecomanda si apoi ar trebui sa mearga). Am testat-o pe pavele si pe drum pietruit (si nu chiar perfect nivelat) si masinuta merge fara probleme, problema e ca ii dardaie falcile fetitei :)) dar una peste alta, e bucuroasa cand o plimb in masinuta. (e prea mica pentru a sti sa "pedaleze" singura si chiar pentru a ajunge la pedale, pentru ca are 1 an si 2 luni, stiu ca e recomandata de la 3 ani, dar cu centura si la viteza cea mai mica, se pare ca merge si la mai mici, ca si eu eram in dubii :) ) In afara de axurile rotilor care sunt tije metalice si de suruburi, masina e din plastic in rest, cu imbinari destul de bune si cred ca destul de rezistent. Momentan am testat, cum spuneam, pe drum rau, dar cu un singur copil de 10kg. Poate revin cu ceva review mai tarziu, dupa mai multe teste diverse. As avea o intrebare pentru cei de la Nichiduta in privinta bateriei... eu tin masinuta afara, si ma gandesc mai ales pentru timpul mai rece, dar poate nu numai... trebuie sa scot borna aceea de la baterie cand nu e folosita? Sau poate chiar bateria sa o tin in casa? Astept o recomandare. Mersi!
Fara comentarii
Consideri acest review util?
COPACEL Iulian Pietraria 26 Mai 2020
ACHIZITIE VERIFICATA

Raport Pret/Calitate foarte bun

A fost destul de greu sa ma descurc cu manualul deoarece sunt foarte putine informatii, dar cu multa atentie si rabdare am reusit sa o montez. Cel mai greu a fost sa gasesc indicatiile de pe cutia telecomenzii care au fost foarte utile sa pot sincroniza masinuta cu telecomanda, initial am crezut ca e stricata. In rest bateria tine foarte mult iar motorasele sunt minunate, sper sa tina. Am si o intrebare: Stie cineva unde este volumul la muzica?
1 comentariu
1 utilizator considera acest review util
Imi puteti spune cum ati sincronizat telecomanda cu masinuta? Am aceeasi problema si nu am cutia telecomenzii, masina fiind achizitionata second hand de la cineva ce a luat-o de aici de pe site. Ma gandesc ca modelul telecomenzii este acelasi. Telecomanda nu are buton special de sincronizare si nu gasesc nicaieri specificatii pentru ea. Multumesc! Adaugat de Vacareanu Cecilia - 24 Ianuarie 2022
Madalina Leru Bucsesti 02 Septembrie 2019
ACHIZITIE VERIFICATA

Buna ziua

Am comandat o masinuta si nu merge din telecomanda ii fac retur cum facem
Fara comentarii
Consideri acest review util?
Janko Evodia Evodia Boghis 14 August 2019
ACHIZITIE VERIFICATA

recomand

Functioneaza foarte bine si copii sunt foarte fericiti. Merita banii
Fara comentarii
Consideri acest review util?
Urziceanu Yasmina Jimbolia 05 Mai 2019

S a defectat

Buna ziua, am luat masina vara trecuta dar in 3 luni s a rupt o piesa la directie :(
Fara comentarii
1 utilizator considera acest review util
Coman Ana 30 Aprilie 2018

Super!

Raportul calitate-pret e excelent ?. Nu e foarte dificil de montat si e chiar mare. Cat despre echipa Nichiduta.ro nota 10+++++!!!! Sunt foarte seriosi si punctuali si au extraordinar de multa rabadare ?. Am avut probleme cu telecomanda, am luat legatura cu ei azi si maine deja a ajuns alta noua ?. Multumim frumos! Nota 10+++++++
Fara comentarii
Consideri acest review util?
Cretu Ionutt 19 Aprilie 2018

Masinuta electrica

Am luat dela dumneavoastra mainuta si sa defectat la directie
Fara comentarii
1 utilizator considera acest review util
Dascalu Andrei Piatra-neamt 29 Martie 2018
ACHIZITIE VERIFICATA

Excelent

Fetita mea este foarte incantata.azi am facut comanda la ora 16 a doua zi la ora 10 ma sunat curierul.Constanta -Piatra Neamt.masinuta are mai multe decat in descriere(usb.radio.card sd)si cel mai important e ca masinuta nu smunceste la pornire si oprire.(slow star.slow stop)montajul mia luat aproximativ 2 ore.nivel mediu de dificultate.recomand cu incredere!
Fara comentarii
1 utilizator considera acest review util
Neacsu Constantin Rasnov 07 Octombrie 2017

Jucaria ideala

Fetita mea de 5 ani este foarte incantata. Este maricica dar foarte vioaie, are doua viteze, prima se poate merge la pas iar aII-a trebuie sa alergi. Bateria time mai mult de 1,5 ore, cu siguranta tine 2 ore! Tin sa mentionez ca montajul este greoi, nu ai prea multe informatii iar mie cheia speciala a lipsit din pachet! Per total merita 5 stele, aveti grija masinuta v-a aduna toti copiii din parc :))))
1 comentariu
5 utilizatori considera acest review util
In cat timp va fost livrata masinuta? Eu dat-o comanda joi oare cand osa imi ajunga? Adaugat de Loredana maria Chelce - 17 Martie 2018
Intrebari si raspunsuri (10 intrebari)
Ai nelamuriri legate de produs?
Bodin Florin la 29 Mai 2022
Are sau nu pornire/oprire lenta? Nu se intelege din descriere sau din review-uri. Poate ne raspunde cineva avizat din partea magazinului online. Multumesc
Buna ziua, acest model de masinuta nu are slow start.
Adaugat de Support Nichiduta - 29 Mai 2022
Consideri acest raspuns util?
Iulia Mascovits la 26 Mai 2022
Buna.. Se aprind ceva beculete cand se pune la incarcat? Nu intra mufa pana in capat.. Nu indica ca se inacarca
Buna ziua, in acest sens va rugam sa reveniti cu o sesizare insotita de un filmulet pe adresa de email: service@nichiduta.ro.
Adaugat de Support Nichiduta - 26 Mai 2022
Consideri acest raspuns util?
Bejan Vasilica la 19 Aprilie 2021
Buna seara! Cat are garantie aceasta masina?
Buna ziua, masinuta are garantie 6 luni la baterie, incarcator, motorase si 12 luni la partea electrica.
Adaugat de Support Nichiduta - 20 Aprilie 2021
Consideri acest raspuns util?
Popescu Alina la 05 Aprilie 2021
Buna ziua, aceasta masinuta poate fi folosita de 2 copii in acelasi timp?
Buna ziua, masinuta este cu 2 locuri si automat poate fi folosita de 2 copilasi , insa acestia trebuie sa fie mai micuti ca sa incapa.
Adaugat de Support Nichiduta - 05 Aprilie 2021
Consideri acest raspuns util?
Perta Mirela la 20 Decembrie 2020
Buna ziua. Am montat masina, am pus acel fir la baterie si am bagat-o la incarcat, dar nu da niciun semn de viata. Am incercat si sincronizarea cu telecomanda si nimic. Trebuie lasata mai mult la incarcat? Mentionez ca am lasat-o aproximativ 5 ore. Citisem in manual ca este recomandat inainte de prima utilizare sa o lasam la incarcat intre 4 si 6 ore. Multumesc.
Buna ziua, masinuta pentru a fi incarcata suficient si pentru a nu strica bateria trebuie lasata 12 ore la incarcat, nici mai mult, nici mai putin. Referitor la telecomanda trebuie sa o sincronizati cu masinuta: Avem rugamintea sa opriti masinuta de la butonul on-off ,ulterior pe telecomanda aveti butonul de mers inainte si inapoi, apasati simultan pe acele 2 butoane 4 secunde apoi porniti masinuta de la butonul on-off si mai tineti apasat inca 4 secunde pe cele 2 butoane. In acest fel se va sincroniza masinuta cu telecomanda.
Adaugat de Support Nichiduta - 21 Decembrie 2020
1 utilizator considera acest raspuns util
Tudorache Constantin Robert la 03 Iunie 2020
De ce nu merge din telecomanda ?
Buna ziua, Telecomanda trebuie sincronizata cu masinuta. Avem rugamintea sa opriti masinuta de la butonul on-off ,ulterior pe telecomanda aveti butonul de mers inainte si inapoi, apasati simultan pe acele 2 butoane 4 secunde apoi porniti masinuta de la butonul on-off si mai tineti apasat inca 4 secunde pe cele 2 butoane. In acest fel se va sincroniza masinuta cu telecomanda.
Adaugat de Support Nichiduta - 04 Iunie 2020
Consideri acest raspuns util?
Cristian Emil Costin la 20 Februarie 2019
Mi-a ajuns ieri aceasta masinuta pentru fiul meu, dar nu functioneaza telecomanda? Ce trebuie sa fac?
Buna ziua, telecomanda trebuie sinconizata. Reveniti cu un email in acest sens si va trimitem un manual in acest sens.
Adaugat de Support Nichiduta - 20 Februarie 2019
Consideri acest raspuns util?
masinute electrice la 30 Aprilie 2018
Buna am pus o comanda de o piesa si nu mi ajuns cand mia junge
Buna ziua, termenul de livrare este 1-2 zile lucratoare, acum depinde cand ati plasat comanda.
Adaugat de Support Nichiduta - 02 Mai 2018
Consideri acest raspuns util?
Strie Mihai la 13 Martie 2018
Tocmai am terminat de asamblat si nu imi functioneaza telecomanda, in instructiunile din limba engleza imi scrie ca este un buton care se comuta sa mearga telecomanda sau manual, eu in locul acela am un capac, de ce nu functioneaza? S-a gresit comanda?
Buna ziua, Telecomanda trebuie sincronizata cu masinuta. Avem rugamintea sa opriti masinuta de la butonul on-off ,ulterior pe telecomanda aveti butonul de mers inainte si inapoi, apasati simultan pe acele 2 butoane 4 secunde apoi aprindeti masinuta de la butonul on-off si mai tineti apasat insa 4 secunde pe cele 2 butoane. In acest fel se va sincroniza masinuta cu telecomanda.
Adaugat de Support Nichiduta - 14 Martie 2018
Consideri acest raspuns util?
Marculescu Raluca la 21 Februarie 2018
As dori sa cumpar separat o telecomanda pentru Masinuta electrica cu doua locuri Drifter Jeep 4x4 Rosu, aveti la vanzate sau puteti sa imi spuneti de unde as putea face rost?
Buna ziua, Avem rugamintea sa ne transmiteti un email pe comenzi@nichiduta.ro, verificam daca avem si va comunicam un pret. Va multumesc!
Adaugat de Support Nichiduta - 22 Februarie 2018
Consideri acest raspuns util?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!