Descrierea produsului

Agenda speciala Gorjuss Tartan 

Agenda speciala Gorjuss Tartan din colectia Santoro Gorjuss reprezinta un mod ideal de a organiza proiectele, de a urmari cronologic date importante. Acest produs ofera o imagine completa asupra activitatilor esentiale ale fiecarei persoane. De asemenea, agenda este potrivita pentru a va nota idei scurte, informatii despre intalniri, numere de telefon, adrese de email sau o multime de alte date.

Alege azi aceasta agenda speciala Gorjuss Tartan pentru a-ti indeplini mai bine task-urile zilnice si pentru a-ti nota cat mai usor toate informatiile importante pentru tine! Coperta din fata a agendei ilustreaza un model deosebit de tartan, imbogatit cu o inima stralucitoare albastra care o include si pe micuta Ruby Yellow. Coperta din spate are un fundal stralucitor si un decor sub forma unei inimi de tartan. In interior, agenda are paginile liniate, iar in coltul drept este desenata pisicuta Ruby Yellow. Tartanul este o tesatura scotiana in carouri, un produs special pentru a decora cele mai frumoase obiecte.

Agenda speciala Gorjuss Tartan este minunata pentru a fi oferita cadou tuturor persoanelor dragi, mari si mici, care vor sa isi pastreze secrete nepretuite sau sa se bucure in fiecare zi de un produs deosebit.

Material: Hartie

Numar pagini:120

Dimensiuni: 9.5 x 7 cm

 

Agenda speciala Gorjuss Tartan Ruby Yellow

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra