Descrierea produsului

New York, Rio, Tokyo! Pentru oricine cauta un partener excelent pentru calatorii sau viata de zi cu zi, caruciorul Rio Plus ofera confortul maxim in cel mai mic pachet. Se pliaza compact cu o singura mana, astfel incat sa fie usor de transportat pe umar.

Cel mai mic si confortabil carucior. Acest carucior are multe beneficii pentru micii exploratori, precum si pentru parintii lor. La caruciorul Rio Plus este vorba de confort, pentru ca este dotat cu un sezut extra-moale. Rio Plus are de asemenea, un spatar cu functie de inclinare si un suport pentru picioare reglabil, pentru ca cel mic sa fie in cel mai mare confort in timpul plimbarilor si la shopping.

Copilul dvs. este dotat complet pentru orice situatie cu acest carucior, deoarece Rio Plus are o copertina care protejeaza in orice vreme. Mama si tata se pot descurca minunat si usor prin magazinele mai mici. Rotile din fata se rotesc, facand Rio Plus deosebit de usor de manevrat. Cumparaturile se stocheaza usor in cos. Centura cu prindere in 5 puncte si bara din fata asigura micului explorator in orice moment.

 

Daca copilul dvs. prefera sa mearga, avem solutia perfecta si pentru asta. Rio Plus se pliaza cu o singura mana si poate fi purtat confortabil cu cureaua de umar. Bineinteles, cu dimensiunile sale foarte mici pliate, Rio Plus se potriveste in orice portbagaj.

 

Bara fata detasabila: da

Centura cu prindere: in 5 puncte

Cos cumparaturi: da

Dimensiuni ambalaj: 51 x 29,5 x 59,5 cm

Dimensiuni asamblat: 86 x 51 x 98 cm

Dimensiuni pliat: 64 x 51 x 35 cm

Dimensiuni pozitie somn: 83 cm

Greutate carucior: 6 kg

Inclinare spatar: 98 cm

Lavabil: da

Pliere carucior: cu o singura mana

Potrivit de la: 0 luni pana la 15 kg

Roti blocabile/pivotante: da

Roti din cauciuc plin: da

Diametru roti: spate 13 cm; fata 13 cm

Lungime spatar/sezut carucior: 21/41 cm

Carucior Rio Plus Gumball Black FP

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra