Descrierea produsului

Acest cearsaf roz este gandit astfel incat, odata invelit bebelusul, sa il puteti introduce sub saltea pentru a sta fix. Astfel, cel mic nu se va dezveli si se va bucura de caldura pe toata durata somnului. La partea superioara cearsaful este dublat cu o bordura alba pe care se afla un inscriptia 'Little Feet'. Cu ajutorul acestei borduri puteti acoperi o paturica mai groasa atunci cand doriti sa inveliti bebelusul in zilele racoroase de iarna.

Dimensiunile sale generoase si materialul organic va ofera posibilitatea sa il folositi si ca scutec atunci cand doriti sa asezati bebelusul pe canapea sau in carut.

Cearsaful este confectionat din 100% bumbac organic si este lavabil la 40°.

Jollein este o companie olandeza care, din 1973, s-a dedicat productiei de textile pentru copii respectand cele mai inalte standarde internationale de calitate si siguranta. Fiecare colectie este atent studiata luand in calcul aspectele practice, nevoile copiilor, calitatea materialelor si evolutia pietei in domensiu.

Toate textilele Jollein sunt certificate Oeko-Tex ceea ce va ofera garantia lipsei substantelor toxice care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii.

 

Dimensiuni : 120 x 150 cm