Descrierea produsului

Cos de depozitare, Nobodinoz Bubble, 42x42cm, roz

Decoratiunile pentru camera pot insufleti un spatiu si il pot personaliza in functie de dorintele fiecaruia. Disponibile intr-o multitudine de forme, materiale, texturi si culori, calitatea decoratiunilor reprezinta un factor important in alegerea acestora. De asemenea, unele accesorii decorative poti fi si functionale acoperind anumite nevoi specifice ale utilizatorilor. Am selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si functionalitate.

Cosul de depozitare textil reprezinta un accesoriu decorativ util in orice camera. Disponibil in mai multe culori si dimensiuni, alege-l in functie de ce doresti sa depozitezi in el. Cosurile de depozitare textile de dimensiuni mici sunt potrivite pentru produse de ingrijire, sosete sau chiar scutece, in timp ce acelea de dimensiuni mari pot depozita jucarii sau articole textile.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Sa fii organizat este iar cool! Infrumuseteaza-ti camera cu ajutorul cosului de depozitare textil Bamboo de la Nobodinoz.

> Capacitate mare de depozitare.

> Prevazut cu 2 manere pentru manevrare usoara.

> Usor de inchis.

> Dimensiuni: 42x42 cm.

> Clasa I OEKO-TEX - Sigur pentru piele bebelusului - Sigur pentru planeta.

> Fabricat in Barcelona de catre Nobodinoz.