Descrierea produsului

Cuburi de lemn, Nobodinoz Fruits

Atunci cand bebe se joaca, este de datoria noastra sa ii oferim jucarii calitative si sigure pentru el. Pe langa momentele de amuzament, jucariile ajuta la dezvoltarea celui mic inca de la cele mai fragede varste fiind concepute pentru fiecare etapa a dezvoltarii acestuia. Am selectat atent o gama de produse ce se remarca prin calitate, design si care sunt certificate pentru siguranta copiilor.

Cuburile de lemn reprezinta o jucarie interactiva si educativa pentru cel mic, cu ajutorul careia, acesta isi dezvolta imaginatia dar si cunostintele. Materialele si vopselurile trebuie sa fie certificate pentru siguranta copilului, fiind factori principali in alegerea cuburilor de lemn.

Nobodinoz este un brand francez si spaniol pentru bebelusi, copii si adulti, fondat de Murielle si Roman Bressan in 2012. Produsele Nobodinoz se remarca prin design original si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Materialele sunt create in Barcelona exclusiv pentru Nobodinoz, procesele fiind unele ecologice si sustenabile.

Culori, forme, texturi... copilul tau descopera lumea in timp ce se joaca. Acest puzzle, cu un design original, formeaza 6 imagini colorate cu ajutorul celor 4 cuburi din lemn de fag: struguri, banane, capsuni, kiwi, postocala si para. Gata joaca? Depoziteaza cuburile in gentuta speciala in forma de ananas, realizata din bumbac organic. Aceasta husa deosebita isi va gasi locul in orice casa, fiind un minunat element decorativ. O jucarie fara varsta, potrivita de la o generatie la alta, de care nu te poti plictisi!

> 4 cuburi din lemn solid de fag, provenit din surse controlate.

> 6 imagini posibile.

> Printate traditional cu panza de matase.

> Husa din material organic certificata OEKO-TEX cu inchidere cu fermoar.

> Finisaj natural, suprafata fina de lemn.

> Vopseluri non-toxice - certificare EN71-1-3.

> Produsele Nobodinoz din lemn, printate cu panza de matase sunt create conform proceselor traditionale. Produsele pot fi diferite intre ele. Acest lucru se datoreaza procesului de prelucrare manuala.

> Fabricat cu grija in Europa.