Descrierea produsului

Copilului nu-i pasa daca sunteti pe drum spre o vacanta sau o calatorie, chiar si într-un mediu nefavorabil, veti fi anuntati  ca îi e foame. Pentru aceste situatii, merita sa cumparati încalzitorul BAYBY BBW 2010, care a fost special conceput pentru a încalzi alimentele pentru copii acasa si pe drum.

Încalzitorul de biberon BAYBY BBW 2010 este foarte usor de folosit atât acasa, la priza, cât si la drum, în masina. Schimbati doar partea din spate a dispozitivului între utilizarea la domiciliu (imagine de casa) atunci când dispozitivul este alimentat si folosind vehiculul (imaginea masinii) utilizând adaptorul pentru masina.

Alimentele din frigider, acasa, sunt încalzite în aproximativ 5 minute , iar alimentele de temperatura camerei, în masina, sunt încalzite la temperatura optima de 37 de grade Celsius în aproximativ 6 minute.

Încalzitorul poate fi folosit pentru biberoane sau recipiente din sticla pentru a încalzi mâncare de bebelusi, adaugand o cantitate de apa necesara fiecarui aliment.

Este dotat cu un recipient de masurare al apei, care se ataseaza pe dispozitiv, pentru a fi usor de depozitat si gasit.

Când recipientul este inserat, încalzitorul trebuie pornit, ledul indicând pornirea acestuia, iar dupa ciclul de încalzire, ledul se va stinge, iar produsul trebuie îndepartat.

Caracteristici:

  • este universal, se potriveste pentru orice tip de biberon sau borcanel de mâncare
  • ideal pentru masina si acasa
  • rapid, chiar si pentru încalzirea mâncarii
  • oprire automata dupa ciclul de încalzire