Descrierea produsului

Wolfenstein: The New Colossus este mult asteptata continuare a aclamatului first-person shooter, Wolfenstein: The New Order, o creatie a premiatelor studiouri MachineGames.

O aventura captivanta adusa la viata de liderul în industrie id Tech 6, Wolfenstein II trimite jucatorii în America aflata sub asediul nazistilor, într-o misiune de recrutare a celor mai curajosi lideri ai rezistentei ramasi.

Înfrunta nazistii în locatii emblematice, cum ar fi oraselul Roswell, New Mexico, apele si bulevardele din New Orleans si Manhattan-ul de dupa bombardamentele nucleare.

Echipeaza-te cu un arsenal de arme serioase si dezlantuie noile abilitati pentru a-ti croi drum printre legiunile de soldati si über soldati nazisti în acest first-person shooter definitoriu. America, 1961. Asasinarea Generalului nazist Deathshead a fost o victorie de scurta durata.

În ciuda întârzierii, nazistii continua sa detina suprematia asupra lumii.

Tu esti BJ Blazkowicz, adica „Terror-Billy, membru al Rezistentei, napasta imperiului nazist si ultima speranta de libertate a umanitatii.

Tu esti singurul care are curajul si dibacia pentru a reveni în America, a ucide orice nazist care îti iese în cale si a aprinde scânteia celei de-a doua Revolutii Americane.