Descrierea produsului

Jucarie bebelus 36 cm cu set de hainute

Jucarie bebelus 36 cm cu set de hainute este o jucarie foarte bine realizata, ideala pentru orice copil datorita design-ului care pune accent mai ales pe siguranta. Vinilul fin din care este confectionata aceasta papusa, este foarte rezistent la loviturile si zgarieturile ce pot aparea in timpul jocului. Dragalasul bebelus are membrele mobile si este surprins intr-o ipostaza in care zambeste fericit. Copilasul vine impreuna cu un set de ingrijire care contine: un biberon, doua recipiente micute pentru mancare, o lingurita si o jucarie, toate incapand perfect in gentuta cu floricele roz. Pe langa toate acestea, papusa mai are doua scutece frumos colorate si o caciulita delicata care ii protejeaza capul.

Papusa este fabricata in Spania si este confectionata dintr-un vinil fin de calitate superioara. Acest bebelus este foarte bine realizat, punandu-se accent pe detalii executate manual care aduc produsul foarte aproape de realitate.

Aceasta colectie de bebelusi simpatici este proiectata sa aduca dragoste si bucurie in familia dumneavoastra.

Dimensiune cutie: 34x29x14 cm

Varsta: +2 ani

Atentionare !

Aceasta jucarie este recomandata doar copiilor cu varsta de peste 18 luni. Anumite componente reprezinta un pericol de sufocare sau strangulare.

Toate etichetele, cablurile de plastic sau elastic, legaturile de metal si accesoriile de fixare, NU fac parte din jucarie si trebuie inlaturate pentru siguranta copilului.