Descrierea produsului

Aprinde imaginatia fanilor proiectelor DIY cu acest Breloc Leopard LEGO DOTS aprig (41929)!

Gandit pentru a fi asamblat rapid, acest pachet le ofera baietilor si fetelor sansa de a-si decora propriul breloc funky in forma de leopard si a-si personaliza geanta sau rucsacul. Acest pachet creativ cu breloc include un cub ce poate fi decorat cu diverse modele distractive, un inel de silicon si un separator de piese in forma de cheie.

Setul include si o gramada de piese netede albastre si mov si placute cu print de animale.

Pentru si mai multe idei, copiii pot combina setul cu pachetul Extra DOTS Seria 4 (41927), care ofera placute cu si mai multe expresii faciale.

Copiii isi pot crea si personaliza propriul breloc de cate ori isi doresc, schimband expresiile faciale ale catelului si comparandu-le cu modelele prietenilor.

Aceasta jucarie cool combina pasiunea copiilor pentru artizanat si lucru manual cu exprimarea de sine si reprezinta un cadou distractiv si incantator pentru orice ocazie.

Surprinde micii fani cu acest pachet Breloc Leopard LEGO DOTS adorabil (41929), care include un cub ce poate fi decorat, un inel de silicon, un separator de piese in forma de cheie si o gramada de piese netede colorate.

Copiii isi pot decora brelocul inspirandu-se din ideile de design de pe ambalaj sau folosindu-si creativitatea si abilitatile pentru a crea modele noi.

Placutele netede incluse sunt perfecte pentru decorat si pot fi combinate cu alte pachete creative LEGO DOTS, precum Extra DOTS Seria 4 (41927).

Copiii pasionati de artizanat si lucru manual vor adora acest breloc leopard.

Pachetul este ideal pentru o pauza rapida si creativa, iar brelocul se potriveste la orice geanta sau rucsac purtate de copiii cu varsta de la 6 ani in sus.

Brelocul Leopard masoara peste 4 cm inaltime si 3 cm latime si reprezinta un cadou potrivit pentru copii.