Descrierea produsului

Incurajeaza fanii LEGO NINAJGO sa joace batalii legendare cu acest set genial Batalie epica Cole vs. Ghost Warrior (71733)!

Aceasta jucarie cu ninja include o piata construibila cu felinar si o platforma rotativa de batalie si reprezinta un cadou excelent pentru copiii care se bucura de ore intregi de joaca captivanta pe roluri.

Aceasta jucarie construibila include 2 personaje o minifigurina Cole, nou aparuta in ianuarie 2021, si o minifigurina Legacy Ghost Warrior din serialul TV LEGO NINJAGO plus 4 arme negre care adauga o noua dimensiune jocului.

Seturile de joaca LEGO NINJAGO ii incurajeaza pe copii sa se desprinda de ecrane si sa se bucure de aventuri pline de provocari intr-o lume fantastica.

Acestia vor adora sa invete abilitati valoroase si sa se alature eroilor lor ninja preferati, jucandu-se cu o colectie de jucarii ninja care includ roboti, avioane si dragoni.

Setul LEGO NINAGO Batalie epica Cole vs. Ghost Warrior (71733) ii incurajeaza pe copii sa puna in scena batalii palpitante intre eroul lor Cole si maleficul Ghost Warrior.

Acest set de joaca cu ninja include 2 personaje o minifigurina Cole, nou aparuta in ianuarie 2021, si o minifigurina Legacy Ghost Warrior din serialul TV LEGO NINJAGO plus 4 arme negre Include si un templu construit din caramizi si o platforma de batalie rotativa cu ajutorul careia il poti lansa pe Kai in actiune.

Cu 51 de piese, acest set de joaca reprezinta o experienta de constructie distractiva pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus.

Piata masoara peste 7 cm inaltime, 8 cm lungime si 5 cm latime.

Recreeaza batalii epice LEGO NINJAGO si mai mari adaugand celelalte seturi din colectie Zane vs. Nindroid (71731), Jay vs. Serpentine (71732) si Kai vs. Skulkin (71730).

Lego Ninjago set de lupta epica Cole contra razboinicul Fantoma

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra