Descrierea produsului

Copiii vor juca pe roluri batalii intre fortele binelui si cele ale raului cu acest set LEGO NINJAGO Batalie epica Kai vs. Skulkin (71730)!

Aceasta jucarie cu ninja include o platforma rotativa de batalie si un templu construit din caramizi si reprezinta un cadou excelent pentru copiii care se bucura de ore intregi de joaca captivanta pe roluri.

Aceasta jucarie construibila include 2 personaje o minifigurina Kai, nou aparuta in ianuarie 2021, si o minifigurina Legacy Skulkin, din sezoanele 1 si 2 ale serialului TV LEGO NINJAGO plus 4 arme rosii care adauga o noua dimensiune jocului.

Seturile de joaca LEGO NINJAGO ii incurajeaza pe copii sa se desprinda de ecrane si sa se bucure de aventuri pline de provocari intr-o lume fantastica.

Acestia vor adora sa invete abilitati valoroase si sa se alature eroilor lor ninja preferati, jucandu-se cu o colectie de jucarii ninja care includ roboti, avioane si dragoni.

Setul LEGO NINAGO Batalie epica Kai vs. Skulkin (71730) ii incurajeaza pe copii sa puna in scena batalii palpitante intre eroul lor Kai si maleficul Skulkin.

Acest set de joaca cu ninja include 2 personaje o minifigurina Kai, nou aparuta in ianuarie 2021, si o minifigurina Legacy Skulkin, din sezoanele 1 si 2 ale serialului TV LEGO NINJAGO plus 4 arme rosii. Include si un templu construit din caramizi si o platforma de batalie rotativa cu ajutorul careia il poti lansa pe Kai in actiune.

Cu 61 de piese, acest set de joaca reprezinta o experienta de constructie distractiva pentru copiii cu varste de la 6 ani in sus.

Templul masoara peste 3 cm inaltime, 12 cm lungime si 6 cm latime.

Recreeaza batalii epice LEGO NINJAGO si mai mari adaugand celelalte seturi din colectie Zane vs. Nindroid (71731), Jay vs. Serpentine (71732) si Cole vs. Ghost Warrior (71733).