Descrierea produsului

Orbimed PUR curata si protejeaza dintii, datorita unei combinatii active de 4 ingrediente: curcuma, ulei de cocos, xylitol si ceara de carnauba. Cu aroma naturala placuta de ulei de arbore de ceai si menta.

Pasta de dinti Orbimed este ambalata in tub din 100% trestie de zahar, deci este integral biodegradabila. Inca de la prima utilizare veti avea parte de o curatare perfecta si dinti netezi. Aceasta senzatie dureaza o perioada lunga datorita combinatiei de 4 ingrediente active. Veti avea o respiratie proaspata si gingii sanatoase. Aroma naturala de arbore de ceai si menta. Beneficii:

  • previne aparitia cariilor
  • previne paradontoza
  • previne formarea tartrului si ajuta la eliminarea acestuia
  • calmeaza sangerarile gingivale

Proprietati ingrediente active:

  • Combinatia dintre extractul de curcuma si xylitolul (din zahar de mesteacan) previne inflamatiile gingivale si lupta cu bacteriile care provoaca carii.
  • Ceara de Carnauba curata delicat dintii si spatiile interdentare.
  • Curcuma are proprietati de vindecare. Reduce sangerarile gingivale, avand usor efect abraziv.
  • Uleiul de cocos combate bacteriile ce provoaca cariile. Are un usor efect de albire al dintilor.

Nu contine: fluor, alcool, sorbitol, uleiuri minerale, siliconi. Mod de utilizare: recomandata pentru utilizarea zilnica; indicata adultilor si copiilor cu varsta peste 3 ani; se poate folosi si de persoanele cu aparat dentar sau proteze. Formeaza o spuma naturala bogata. Certificat vegan V-Label. Certificat Natural Cosmetics Standard.

 

Ingrediente (INCI): Aqua (Apa), Xylitol (din zahar de mesteacan), Hydrated Silica (siliciu), Copernicia Cerifera Cera (ceara de Carnauba), Glycerin (hidratant), Disodium Cocoyl Glutamate***(surfactant natural), Curcuma Xanthorrhiza Root Extract (Curcuma), Xanthan Gum (substanta de ingrosare alimentara), Cocos Nucifera Oil** (ulei de cocos), Aroma* (naturala), Sodium Cocoyl Glutamate*** (surfactant natural), Limonene* (componenta a aromei naturale), Linalol* (componenta a aromei naturale) * componenta naturala a uleiurilor esentiale 100% naturale ** din agricultura ecologica *** nu are legatura cu Glutamatul

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!