Descrierea produsului

* Pernele cu samburi de cirese reprezinta un vechi remediu elvetian

* Pernuta anticolici umpluta cu samburi uscati de cirese se foloseste pentru racirea sau incalzirea locurilor cu afectiuni, iar utilizarea lui nu implica riscul de arsuri.

Eficienta se bazeaza pe faptul dovedit ca samburii de cirese pot retine mult timp caldura sau frigul si-l elibereaza treptat organismului

* Materialele folosite pentru producerea acestor pernute sunt de o inalta calitate.

Exemple de aplicare la cald: Dureri abdominale, colici la bebelusi si crampe la copiii mai mari,dureri in gat, bronsita, raceli, constipatii, contractii musculare, dureri reumatice, dureri menstruale, probleme cu circulatia sangelui,etc

Exemple de aplicare la rece: muscaturi de insecte, contuzii, varice, dureri de cap, migrene, dureri reumatice acute, sciatica, lumbago, etc. Compresa nu se „aglomerează” niciodată - după ce o scoatem din congelator, își va păstra în continuare forma și elasticitatea.

* Husa pernutei este 100% bumbac iar semintele de cirese, pe de alta parte, sunt perfect curatate, nedeteriorate.

* Designul, dimensiunea si greutatea pernutelor au fost selectate astfel incât sa fie adecvate pentru grupa lor de varsta si sa functioneze numai pe grupe de muschi selectate.

* Instructiuni de folosire: incalziti saculetul in cuptor la maxim. 110 grade timp de cel mult 5 minute; in cuptorul cu microunde la max. 300W aprox. 1 minut sau pe calorifer sau pe soba oricat de mult considerati necesar. Imediat dupa incalzire, agitati saculetul pentru a distribui caldura in mod uniform. La prima incalzire pot sa apara la suprafata pete de umiditate, care dispar ulterior. Lasati pernuta sa se raceasca complet inainte de o noua incalzire.

* Greutate pernuta : 180 grame

Diametru: 15 cm

Nu se recomanda curatarea la masina de spalat !

Pernuta anticolici umpluta cu samburi de cirese Fawn

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra