Descrierea produsului

Piureurile Pumpkin Organics sunt obtinute din legume si fructe organice, crescute in sol controlat, de proveniența 100% Germania.

Avantajul compozitiei unice a acestora, in comparatie cu al altor produse similare este acela ca gustul dulce este dat, nu de un adaos de zahar sau  de fructoza, asa cum se obisnuieste in retetele clasice , ci este extras, in general,  din legume cu gust dulceag ( dovlecel, cartof dulce, dovleac, morcov, etc. ), obtinand in acest fel, piureuri sanatoase cu un continut redus de fructe, fara insa a denatura in vreun fel, gustul delicios. 

Mai mult decat atat, compozitia piureurilor pastreaza, intr-o proportie calculata in functie de varsta copilului,  fibre din structura legumelor si fructelor, pentru a sustine procesul de digestie, in cel mai natural mod posibil.

Prin aportul de nutrienti si gustul echilibrat, acestea ofera calea cea mai buna catre o alimentatie sanatoasa. 

Produs bio, fara zahar adaugat, fara conservanti, fara aditivi daunatori, cu continut mare de legume 

Ideal pentru o dieta sanatoasa a bebelusilor aflati in perioada de diversificare si descoperire a unor noi gusturi.

Pentru o aventura captivanta cu legume verzi ! Are gust incredibil de bun, chiar si pentru cel mai agitat si pretentios copil, iar pouchul incape intr-o geanta pentru scutece, astfel incat sa poti avea oricand la indemana o gustare rapida.

✓ Legume, fructe si cereale, extra sanatoase
✓ Fara zahar adaugat
✓ Continut foarte mic de zaharuri regasit in mod natural in ingredientele din compozitie: doar 6,3 g / 100g
✓ Fara aditivi, conservanti sau coloranti
✓ Fara gluten, vegetarian si vegan
✓ Ambalaj reciclabil
✓ Gustare delicioasa - perfecta atat acasa, cat si in calatorii

Uleiul extravirgin de cea mai buna calitate desavarseste finetea gustului, facilitand acceptarea introducerii legumelor sanatoase din compozitia unica a produsului,  in alimentatia copilului.

Ingrediente:

  • piure de pere 35,6%,

  • piure de broccoli 29,1%,

  • piure de spanac 16,1%,

  • piure de mango 9%,

  • faina de orez integral 4%,

  • suc de fructul pasiunii 3%,

  • ulei de masline extravirgin 3%,

  • suc de ghimbir 0,2%,

  • suc de lamaie.

* ingredientele provin din culturi organice controlate 

Combinatia unica de legume, fructe si cereale ofera aportul necesar de nutrienti ideali pentru o alimentatie sanatoasa, toate acestea desavarsite de un gust delicios, placut de la prima gustare, de catre cei mici.

Pouchul ( recipientul  flexibil ) Pumpkin Organics FUN, recomandat incepand cu luna a 6-a, contine legume, fructe si cereale si este alegerea perfecta pentru gustarile din timpul calatoriilor sau cele dintre mesele principale.

Continutul preponderent al legumelor sustine digestia sanatoasa si dezvoltarea echilibrata a copiilor, prin aportul de nutrienti, necesari fiecarei perioade de crestere.

Piure bio de legume cu broccoli, spanac, pere, mango, fructul pasiunii, orez, ghimbir si ulei de masline 100g

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra