Descrierea produsului

Espiro salteluta antialergica din spuma pentru landou (36*73*4 cm)

 

O salteluta speciala cu 4 straturi pentru reducerea presiunii ce garanteaza cel mai sanatos si conformabil somn pentru bebelusi. Se adapteaza perfect corpului copilului, nu este alergic si ofera confort termic.

 

Caracteristici:

- Cele 4 straturi sunt menite sa asigure un somn sanatos si confortabil bebelusilor care dorm aproximativ 15-16 ore pe zi, dintre care o parte semnificativa in carucior. Aceasta salteluta unica este un dispozitiv medical cu o evaluare clinica pozitiva.

- Aceasta salteluta face ca landoul caruciorului sa fie cel mai bun loc pentru somn din punct de vedere al sanatatii si al confortului oferit.

- Datorita spumei de memorie se adapteaza perfect la silueta copilului, iar atunci cand nu este folosita isi revine la forma initiala.

- Golurile speciale pentru ventilatie si materialul distantier protejeaza corpul copilului de supraincalzirea excesiva si transpiratie.

- Husa din tesaturi ecologice de calitate excelenta: bumbac organic si fibre Tencel care fac ca salteaua sa fie moale si placuta la atingere, sigura si antialergica. Fiblele Tencel sunt obtinute din lemn, sunt delicate ca matasea, rezistente ca poliesterul, calde ca si lana si au cea mai mare absorbtie. Husa poate fi indepartata pentru a fi spalata la masina.

 

Dimensiune: 73x36x4 cm

Greutate: 0,5 kg