Scoica auto Kinderkraft Mink Pro 40-75 cm grey

Cod: KCMINKPRGRY0000
359Lei
399 Lei (-10 %)
In Stoc

Oferta valabila in perioada 05 Aprilie 2024 - 07 Mai 2024

Suna pentru stoc!
Recomandat pentru:
0-1 ani Baieti Fetite
Descriere si Specificatii

Scaun auto Kinderkraft MINK PRO i-Size, 40-75 cm, GREY

Kinderkraft MINK PRO GREY este un scaun auto pentru copii de la nastere pana la 13 kg.

Asigura transportul in siguranta al copilului cu spatele la sensul de mers (RWF), iar datorita posibilitatii de montare a acestuia pe cadrul caruciorului, Kinderkraft MINK PRO GREY , va functiona si ca parte a seturilor cu adaptoare universale.

Scoica MINK PRO GREY respecta standardul R129 i-Size si a fost testata in conditii foarte riguroase in timpul testelor de impact.

Scoica auto MINK PRO GREY are o insertie interioara - va inveli bebelusul, oferindu-i un sentiment de apropiere si va reduce distanta dintre carcasa si corpul copilului, ceea ce va mari siguranta in timpul calatoriei.

MINK PRO GREY are doua sisteme dedicate H-GUARD SYSTEM si SPS.

Acestea impreunaa cu pozitia RWF, care este de 5 ori mai sigura in timpul transportului, va vor proteja eficient copilul in timp ce conduceti o masina.

Cele mai inalte standarde de siguranta

Scoica MINK PRO GREY nu numai ca indeplineste cel mai recent standard pentru scaunul auto R129 i-Size, ci a fost si testata in conditii foarte riguroase in timpul testelor de impact.

În plus, permite transportarea exclusiva RWF a copiilor, si anume cu spatele la sensul de mers, ceea ce este de pana la 5 ori mai sigur in situatia unei coliziuni.

Proximitate si siguranta in timpul calatoriilor MINK PRO GREY este primul scaun auto al bebelusului.

A fost creat pentru copiii cu o inaltime de pana la 75 cm, care are o insertie interna din spuma cu memorie pentru copiii de pana la 60 cm.

Insertia va infasura copilul si, in acelasi timp, ii va oferi un sentiment de apropiere, precum si va reduce distanta dintre cochilie si corpul copilului, ceea ce are mare influenta asupra siguranta calatoriei.

Sisteme de securitate MINK PRO GREY este echipata cu doua sisteme speciale de siguranta H-GUARD (tetiera cu 3 straturi) si SIDE PROTECT SYSTEM (laturile intarite ale scaunului).

În combinatie cu designul scaunului MINK PRO GREY , sistemul SPS absoarbe energia generata in timpul coliziunii si nu permite impactul total asupra corpului copilului.

În plus, instalarea RWF mareste siguranta de pana la 5 ori in timpul coliziunilor!

Asamblare simpla

Puteti instala scoica auto MINK PRO GREY in doua moduri folosind centura auto in 3 puncte sau baza MINK FX ISOFIX, pe care o puteti cumpara separat.

Tetiera reglabila

Puteti regla tetiera in acelasi timp cu centurile interioare.

O gama larga de reglaje va permite sa reglati tetiera la nivelul de 35-52 cm.

Centurile reglabile au huse moi care protejeaza pielea delicata a copilului de abraziune si impiedica alunecarea centurilor pe haine.

TRAVEL SYSTEM

Scoica MINK PRO GREY se potriveste la majoritatea carucioarelor care au adaptoare universale.

Datorita acestora, puteti atasa cu usurinta scaunul auto de cadrul caruciorului - este extrem de util, chiar si in timpul calatoriilor mai scurte- de ex. la magazin.

Calatorie confortabila

Scaunul auto MINK PRO GREY este realizata din materiale moi, placute la atingere.

Vor oferi copilului o calatorie confortabila timp de mai multe luni.

Husa este usor de indepartat pentru curatare - copilul mic va putea calatori curat pe toata perioada de utilizare a scaunului.

Materiale

Carcasa PP

Maner de transport ABS

Husa poliester

Greutate 3,5 kg

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Adauga un review
Intrebari
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!