Descrierea produsului

Set 5 in 1 Babynest Minky, 2 perne, 1 paturica si o saltea cu doua fete

Setul este format din 5 piese:

  • * Baby Nest cu doua fete;
  • * Perna Butterfly cu doua fete;
  • * Perna clasica cu doua fete;
  • * O paturica cu doua fete;
  • * O saltea cu doua fete.

Protectia de somn Baby Nest a fost creata pentru a oferi bebelusilor un loc confortabil si sigur pentru somn.

Setul este universal si este potrivit pentru a fi utilizat in patutul bebelusului, in patul parintilor, in landou, pe covor, pe o canapea, in timpul calatoriilor, etc.

Baby Nest cu doua fete:

Baby nest-ul ofera un spatiu sigur si protejeaza bebelusul. Peretii inalti pot fi reglati cu un siret, copilul fiind protejat de rostogolore.

Materialele utilizate pentru fabricarea setului sunt durabile si sigure. Acest lucru garanteaza un aspect impecabil pentru o perioada lunga de timp. Baby nest-ul are doua fete - pe o parte are o tesatura moale tip Minky, pe cealalta parte un material frumos colorat. Produsul poate fi folosit pe ambele parti, ceea ce ajuta la stimularea vizuala si senzoriala a bebelusului.

Baby-nestul este recomandat pana la vartsa de 1 an. Dimensiunea baby-nestului este de 90x50x13cm cu o greutate: aproximativ 1kg

Dimensiuni:

  • Lungime totala 90cm;
  • Latime totala 50 cm;
  •  
  • Paturica si salteluta cu doua fete:

    In set vei gasi o paturica confortabila cu dimensiunea de 75x55x 1 cm cm, si insertie detasabila de 90x15x3 cm. Paturica si salteluta au cate doua fete, ceea ce va permite sa le utilizati pe tot parcursul anului. Tesatura tip Minky este moale si perfecta pentru zilele mai reci, in timp ce pentru temperaturile mai mari va recomandam sa folositi partea din bumbac.

    Paturica cu saltea pot fi folosite cu Baby Nest-ul, dar nu numai. Aceste elemente sunt de neinlocuit in timpul somnului, in timplul plimbarilor sau in vacante.

Setul include si doua perne practice: Model clasic 30 x 35 x 2 cm si model Butterfly 25 x 35 x 5 cm.

Forma ergonomica a pernei Butterfly se va adapta perfect capului copilului asigurand confort si comoditate. Aceasta perna este extrem de versatila si este perfecta pentru somn in Baby Nest, in timpul plibarilor in carucior, in patut, etc. Grosimea, elasticitatea si forma pernei absorb socurile care apar in timpul mersului. Grosimea pernutei butterfly este de 180 g.

Se poate spala in masina de spalat la 30 ° C

A nu se folosi centrifugare pentru uscat!