Descrierea produsului

Cu acest set se pot juca toți membrii familiei de la vârsta de 3 ani până la vârsta de 99 ani.

La încărcare ne ajută macaraua cu magneți, transportul îl rezolvăm cu tractorul, autocamionul, trenul sau chiar cu vaporul.

Poate fi încărcat cu un transport discret, cu aur, ori cu lemne necesare pentru construcții.

Gara cu etaj și lift vă dă posibilitatea să urcați în metrou sau în trenul personal, după ce firește ați cumpărat biletul emis de automat.

Din depozit se poate transporta cu tractorul fân/paie până în port de unde cu vaporul va ajunge la destinația finală.

Într-o casă mobilată copii se pot juca de-a mama și tata, iar cu autoturismul familial pot face o excursie în lumea BRIO.
Setul universului Brio conține 122 piese: șine și șosele confecționate din lemn, un tren, o garnitură de metrou cu două vagoane, un camion, tractor cu remorcă, diferite materiale pentru transport (aur, lemn, fân/paie, etc.),un vapor de transportat mărfuri, depozit, gară de tranziție cu etaj, macara cu magnet, automat pentru bilete, tunel pentru metrou, pod, rampă, clopoțel de semnalizare, barieră de trecere peste calea ferată, o casă familială mobilată, semnalizator de pornire-oprire, tăbliță de atenționare și un brad.

Toate elementele din lemn conțin CERTIFICATUL DE SECURITATE INDUSTRIALĂ (CSI) - FSC.
Piesele sunt realizate din lemn masiv de fag, finisate la perfecție, vopsite cu 6 straturi de vopsea pe bază de apă pentru culori vibrante și rezistente.
Firma suedeză BRIO renumit pentru trenulețe din lemn care produce jucării de calitate din anii 1800 este unul dintre primii producători de jucării de lemn în lume care folosește materii prime de cea mai bună calitate pentru producerea jucăriilor.

Set de tren deluxe Brio World 33870

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra