Descrierea produsului

Mombella este unul dintre cele mai dedicate branduri de jucarii eco-friendly pentru dentitie.  Folosind silicon de cea mai buna calitate, fara BPA, ftalati sau metale grele, misiunea Mombella este de a asigura o copilarie fericita, plina de dragoste si sigura!

 Puiul tau va iubi suzeta din silicon ce il va insoti peste tot datorita siliconului moale si usor masticabil din care este fabricata dar si modului foarte practic de ambalare: snur cu clips si carcasa cu o bucla speciala, care permite atasarea la carucior.

 Acest set poate fi un cadou inspirat pentru un nou-nascut!

 Caracteristici:

 - suzeta este eco-friendly: silicon cu grad inalt de elasticitate, sigur si masticabil, fara BPA, ftalati sau metale grele care nu se descompune usor, reducand astfel riscul de sufocare;

 - curba suzetei lasa mai mult spatiu între maxilarul bebelusului și suzeta, provocand mai puține iritatii ale pielii;

 - suzeta din silicon calmeaza gingiile bebelusului

 Dimensiuni suzeta:

- latime 6,2 cm

- inaltime 4,5 cm

- grosime 0,5 cm

 Dimensiuni snur:

- lungime cu mâner 23 cm

- latime 2,4 cm

 Dimensiuni carcasa suzeta:

- diametru 6,5 cm

- grosime 5,5 cm

- inaltime cu maner 10 cm

 Dimensiunea pachetului:

- latime 16,2 cm

- inaltime 15,5 cm

- adancime 6,5 cm

 Recomandare de varsta: 0-6 luni

 Atentionari: A se folosi numai sub supravegherea unui adult! Dupa sterilizare, lasati suzeta sa se raceasca inainte de a o oferi bebelusului. Nu prindeti clipsul suzetei in jurul gatului copilului pentru ca exista risc de strangulare. Produsul poate fi curatat in masina de spalat vase si poate fi sterilizat.