Descrierea produsului

Nuvita STERIEASY Pro sterilizator digital cu aburi - 1084

Un sterilizator compact, foarte practic si util, potrivit pentru sterilizarea biberoanelor si a accesoriilor.

Sterilizarea obiectelor pentru bebelusi nu a fost niciodata mai usoara!

 

Caracteristici:

- STERILIZAREA CU ABUR este cea mai sanatoasa si naturala metoda de a elimina germenii si bacteriile din obiectele copiilor, fara a utiliza substante chimice agresive sau a lasa mirosuri neplacute in interiorul lor.

- SIGUR SI NATURAL: sterilizatorul functioneaza cu vapori de apa la 100 ° C si, prin urmare, elimina complet toti germenii si bacteriile. Nu sunt folosite substante chimice agresive si este 100% natural, sigur pentru copilul si intreaga familie.

- TEHNOLOGIA „TRANQUILITY”
Sistemul inovator de siguranta opreste automat dispozitivul la sfarsitul ciclului de sterilizare. Biberoanele si accesoriile se mentin sterile timp de 24 de ore, iar un sistem de contorizare va va arata pe display cat timp vor fi inca sterile articolele dvs. cu conditia sa nu deschideti inca partea superioara.

- DESIGN SPATIOS - este potrivit pentru toate marimile si tipurile de biberoane.

- Poate retine pana la 6 biberoane, iar suportul pentru biberon cu gat larg poate fi folosit si pentru biberoane de sticla.

- Acest design se va adapta nevoilor tale, economisind mult spatiu pentru tine si familia ta si se poate potrivi perfect chiar si în cea mai mica bucatarie.

 

Date tehnice:

- ciclu de sterilizare rapid si intens (dureaza doar 6 minute)

- usor de curatat: designul deschis faciliteaza spalarea in colturi si fisuri, iar placa de incalzire mare din otel inoxidabil este usor de indepartat si se curata intr-o secunda

- Dimeniune: 33,8 x 26,4 x 25,9 cm