Descrierea produsului

Sterilizatorul pentru microunde J BIMBI Smart este sigur si usor de folosit: un accesoriu indispensabil, mai ales in primele luni de viata ale copilului, atunci cand o simpla spalare nu este suficienta pentru o igiena adecvata. In doar cateva minute, sterilizatorul pentru microunde J BIMBI asigura igiena corespunzatoare a tot ce este necesar pentru hranirea nou-nascutului precum si a suzetelor sau altor accesorii.

Sterilizare rapida si simpla a biberoanelor, suzetei si a accesoriilor: se adauga apa pe fundul sterilizatorului (200 ml) si se introduce in microunde timp de 4 minute. Continutul ramane steril timp de pana la 24 ore, daca nu este deschis capacul.

Potrivit pentru toate tipurile de biberoane: creat special pentru biberoanele J BIMBI Bfree, poate fi utilizat si pentru biberoane de alte marci.

Capacitate: pana la 4 biberoane J BIMBI de diferite dimensiuni.

Sigur si usor de folosit, datorita manerelor anti alunecare si manerului care nu se supraincalzeste, ce permit o prindere mai confortabila a capacului atunci cand acesta este cald si o indepartare sigura din cuptorul cu microunde.

Vas detasabil: ideal pentru uscarea biberoanelor si a accesoriilor sau pentru spalarea lor in masina de spalat vase (numai in partea superioara).

Fabricat din material plastic rigid si rezistent, fara Bisfenol A.

Design simplu si compact, ideal pentru utilizare si in afara casei.