Suzeta ortodontica monobloc din latex organic 18+ luni Grunspecht 674-00

34Lei

Suzeta ortodontica monobloc din latex organic 18+ luni Grunspecht 674-00

Cod: 674-00
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1 ani si 6 luni - 3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

- Suzetele satisfac nevoia naturala a bebelusilor de a suge si ajuta la dezvoltarea unui maxilar sanatos, inca de la bun inceput.

- Suzete fabricate monobloc din cauciuc natural BIO, intr-un mod ecologic si sustenabil

- Latexul este un material natural de culoarea mierii, realizat din laptele de la arborii de cauciuc; foarte rezistent la intinderi si muscaturi datorita elasticitatii sale; antistatic, nu atrage praful si puful.

- Tetina moale si placuta la atingere, cu forma ortodontica, pentru dezvoltarea sanatoasa a maxilarului bebelusului de la inceput.

- Scutul protector moale si plan, sub forma unei inimi, adaptat la proportiile faciale, permite miscarea libera a buzelor si a gurii si impiedica formarea punctelor de presiune.

- Orificiile de ventilatie in forma de inima impiedica copilul sa suga prea mult si permit o circulatie mai buna a aerului, iar iritatiile pielii pot fi evitate.

- Cu inel pentru o prindere sigura

- Disponibiel in 3 marimi diferite, create pentru a se potrivi perfect cu proportiile fetei si maxilarului pe parcursul fiecarei etape de dezvoltare a  bebelusului. : 0-6 luni, 6-18 luni sau peste 18 luni.

- Confectionate integral din cauciuc natural organic, fara ftatalti, fara BPA, fara silicon.

- Conforme cu standardul de siguranta EN 1400.

- Producator: GRUNSPECHT Naturprodukte GmbH – Germania

 

 

Instructiuni de siguranta: Verificați suzeta înainte de fiecare utilizare. Trageți de tetină în toate direcțiile. Aruncați tetina la primul semn de deteriorare pentru că se pot rupe părți care pot fi înghițite. Folosiți numai lanțuri de suzetă testate conform standardului EN 12586. Nu atașați niciodată alte cordoane sau panglici la suzeta deoarece copilul se poate ștrangula cu ele! Nu lăsați suzeta în lumina directă a soarelui sau la căldură sau în soluție dezinfectantă (soluție de sterilizare) mai mult timp decât este recomandat, pentru că se poate deteriora. Înainte de prima utilizare, puneți suzeta timp de 5 minute în apă clocotită pentru a asigura igiena. Asigurați-vă că este suficientă apă în oală pentru a preveni deteriorarea produsului. Clătiți-o apoi cu apă caldă de la robinet. Lăsați-o să se răcească și stoarceți apoi apa rămasă în suzetă. Spălați suzeta înainte de fiecare utilizare. Dacă suzeta rămâne lipită în gura bebelușului NU VĂ PANICAȚI! Nu poate fi înghițită. Scoateți cât mai încet și cu grijă suzeta afară din gura bebelușului.

Unii copii pot avea reacții alergice la cauciucul natural. Urmăriți cu atenție orice reacție alergică în timpul folosirii suzetei și încetați să o mai folosiți imediat.

Nu folosiți substanțe abrazive pentru a curăța suzeta. Nu scufundați niciodată suzeta în substanțe medicinale sau în substanțe dulci deoarece pot deteriora materialul. Nu spălați suzeta în mașina de spălat vase pentru că se poate deteriora. Nu o încălziți în cuptorul cu microunde! Suzeta se poate decolora în timp datorită fierberii, dar fiind un proces natural nu va afecta proprietățile produsului. Mirosul de cauciuc natural va dispărea în timp și este complet inofensiv.

În funcție de cât de des este folosită, nu folosiți suzeta mai mult de 4-8 săptămâni din motive de siguranță și igienă.

Folosirea prelungită a suzetelor poate cauza danturii și mandibulei. De aceea nu se recomandă folosirea suzetelor după vârsta de 36 de luni.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!