Carte senzoriala textila KidsCare Montessori cu multiple activitati pentru copii mici

79Lei
120 Lei (-34 %)

Carte senzoriala textila KidsCare Montessori cu multiple activitati pentru copii mici

Cod: KC-CSTM
79Lei
120 Lei (-34 %)
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-6 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Design interactiv si atragator: Cartea senzoriala textila Montessori KidsCare este conceputa intr-un mod interactiv si atragator, captand interesul copiilor mici.

Cu multiple activitati integrate, cum ar fi imbracarea, invatarea alfabetului, numerelor, formelor si culorilor, aceasta carte le ofera copiilor o experienta de invatare distractiva si captivanta.

Puzzle captivant cu animale din jungla: Cartea include si un puzzle cu animale din jungla, care adauga o dimensiune suplimentara de explorare si divertisment.

Copiii pot asambla piesele puzzle-ului si pot descoperi diferitele animale fascinante din lumea salbatica.

Dezvoltare a abilitatilor motorii si cognitive: Aceasta jucarie educativa geniala incurajeaza dezvoltarea abilitatilor motorii fine si a coordonarii ochi-mana la copii.

Prin activitatile de deschidere a fermoarelor, inchiderea nasturilor si prinderea capselor, aceasta ii ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile motorii si sa-si dezvolte dexteritatea.

Totodata, cartea stimuleaza cognitia si perceptia vizuala a copiilor.

Beneficii multiple pentru dezvoltarea copiilor: Aceasta carte ofera beneficii multiple pentru dezvoltarea copiilor.

Pe langa exersarea abilitatilor motorii fine, aceasta contribuie la dezvoltarea memoriei, imbunatatirea concentrarii si coordonarii ochi-mana.

De asemenea, copiii invata abilitati de viata, dezvolta abilitati de rezolvare a problemelor si se implica in invatarea senzoriala prin culori, forme si numere.

Cadou educativ excelent pentru orice ocazie: Aceasta carte senzoriala este un cadou educational excelent, reprezentand o alternativa minunata la tablete sau telefoane.

Este potrivita atat pentru fetite, cat si pentru baieti si poate fi oferita cu ocazia zilei de nastere, a Craciunului, a Pastelui, a Zilei Copilului sau orice alta ocazie speciala.

Este un instrument excelent pentru gradinita, scoala sau acasa, fiind potrivita si pentru copiii cu deficiente.

Jucarie de calatorie excelenta:

Datorita designului sau compact si usor, cartea senzoriala textila este perfecta pentru calatorii lungi, calatorii cu avionul, restaurante sau orice situatie in care este necesara o jucarie linistita.

Cu manerul sau, poate fi usor transportata in siguranta si ofera copiilor posibilitatea de a se juca si distra oriunde se afla.

Este un companion de incredere pentru copilul dumneavoastra in timpul calatoriilor.

 
Review-uri (1 review)
Rating produs:
Nu recomand conform 1 review
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Ordoneaza dupa:
Lefter Adriana 03 Ianuarie 2024

Dezamagire totala

Dezamagire totala! Am primit cadou aceasta carte pentru fetita mea de 2 ani si am fost foarte incantata, insa dupa ce am lipit toate bulinele (cu scai si arici) si credeam eu ca e gata de joaca, am avut surpriza sa constat ca ele nu raman lipite pe material. Adica copilul nu se poate juca pe paginile cu forme, litere, cifre si culori. Raman utilizabile doar copertile si pagina de colorat. Sper ca m-am facut inteleasa, nu recomand, dati banii degeaba!
Fara comentarii
1 utilizator considera acest review util
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!