Bucatarie electronica pentru copii cu apa curenta si 42 accesorii incluse

139Lei
185 Lei (-25 %)

Bucatarie electronica pentru copii cu apa curenta si 42 accesorii incluse

Cod: KP1961
139Lei
185 Lei (-25 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-7 ani
Pentru: Baieti si Fetite

* Bucataria de jucarie este o modalitate simpla si distractiva pentru copiii care isi doresc sa imite activitatile adultilor. Aceasta le permite copiilor sa experimenteze activitatile casnice intr-un mod sigur. Are un design modern si interesant precum si culori frumoase care ii atrag pe copii din prima clipa.

* Setul contine 42 de piese, printre care o chiuveta functionala cu apa, un aragaz, un cuptor, un cuptor cu microunde, numeroase spatii de depozitare pentru fructele, legumele, prajiturile, bauturile si tigaile incluse in pachet precum si o varietate de accesorii de bucatarie. O varietate de vase de gatit il vor distra pe micutul tau pentru nenumarate ore de distractie si joaca.

* Cu ajutorul efectelor sonore, setul poate crea o experienta autentica copilului dumneavoastra si ii poate dezvolta abilitatile manuale, creativitatea si ii poate descoperi o adevarata noua pasiune.

* Setul de bucatarie pentru copii imbogateste viata copiilor, permite mai multor copii si parinti sa se alature, poate promova socializarea si legatura parinte-copil, copiii mici se vor bucura sa fie un mic bucatar, sa fie ocupati cu setul de joaca de bucatarie si degustarea „delicioasa mancare” pentru copii.

* Copiii isi folosesc liber imaginatia pentru a crea ore de distractie si timp de joaca.

 

EDUCATIV: Bucataria pentru copii este un joc util pentru dezvoltarea dexteritatii si creativitatii si va permite sa invatati copiii sa pastreze in ordine spatiile proprii.

MODEL COLORAT: Vesela colorata pentru gatit le poate permite copiilor sa invete mai clar despre gatit. Modelul viu ii face pe copii sa aiba o experienta distractiva.

INVATARE: Jucariile in culori vibrante ii incurajeaza sa exploreze distractia, sa exerseze miscarile fine ale mainilor copilului si sa invete. Setul va facilita si interactiunea dintre parinte si copil.

SIGUR PENTRU COPII : Setul de jucarii de bucatarie pentru copii este sigur si netoxic. Pentru copii cu varsta de 3 ani si mai sus.

 

Caracteristici:

1. Lumini si sunete realiste: Asezati oale si tigai pe aragaz, arzatorul de deasupra aragazului se aprinde si emite sunete realiste de gatit

2. Abur fals: Adaugati 40 ml de apa in orificiul prevazut si vor iesi aburi.

3. Fabricat din material de inalta calitate, fara miros, rezistent la uzura si rezistent la temperaturi inalte, durata lunga de viata

4. Marginea neteda nu are colturi, iar fiecare accesoriu nu are margini ascutite, sigur de utilizat

5. Jucarii de bucatarie distractive si educative, copiii se pot juca cu prietenii sau parintii lor, pot invata sa recunoasca culorile legumelor si fructelor in timp ce se joaca, isi pot imbunatati abilitatile practice, imaginatia, limbajul si abilitatile sociale.

Material: plastic;

Varsta potrivita: baieti si fete peste 3 ani;

Dimensiune produs: 63x47x23 cm;

Dimensiune ambalaj: 47.6×14.8×35.5 cm;

 

Dimensiuni produs: 47 x 23 x 63 cm;

Putere: 3 x baterii AA (bateriile nu sunt incluse);

Nota: supravegheati intotdeauna copiii in timp ce se joaca.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri (1 intrebare)
Ai nelamuriri legate de produs?
Barbu Sorana Alice la 18 Aprilie 2024
Buna ziua ! Am comandat o bucatarie pentru copii insa nu am primit manualul eu nu stiu cum se monteaza. Cum sa nu aiba manual ?
Buna ziua, va rog sa ne ajutati cu un email pe adresa service@nichiduta.ro.
Adaugat de Support Nichiduta - 19 Aprilie 2024
Consideri acest raspuns util?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!