Cereale Nestle de la 6luni Mic dejun cu biscuiti si lapte 250gr

23Lei
28 Lei (-18 %)

Cereale Nestle de la 6luni Mic dejun cu biscuiti si lapte 250gr

Cod: 7613035175938
23Lei
28 Lei (-18 %)

Valabila in perioada 18 Aprilie 2024 - 07 Mai 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6 luni - 2 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Cereale Mic dejun cu biscuiti si lapte, +6 luni, 250 g, Nestle

Cereale pentru sugari, de la 6 luni
 
Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiți și lapte sunt ușor de digerat de către stomacul sugarilor și conțin doar zaharuri prezente în mod natural în ingredientele componente. Acestea sunt îmbogățite cu Fier+, un complex de micronutrienți ce contribuie la dezvoltarea cognitivă și a creierului. Cerealele Nestlé® conțin probiotice Bifidus BL și imunonutrienți precum Zinc, Vitamina C și Vitaminele A și D, ce ajută la susținerea mecanismelor naturale de apărare ale micuțului tău zi de zi. Sunt ușor de preparat și digerat de stomacul micuțului având o textură fină, omogenă, fără cocoloașe, care facilitează înghițirea.

Cerealele NESTLÉ cu nutrienți pentru dezvoltarea cognitivă a creierului
Fier+ este un complex de nutrienți format din Fier, Iod, Vitamina C și Vitamina B1 ce ajută la dezvoltarea cognitivă și a creierului micuțului tău. El are nevoie de 5 ori mai mult Fier decât un adult* iar o porție** de cereale Nestlé® asigură mai mult de jumătate din necesarul zilnic.
* din valoarea nutrițională de referință
**conform cerințelor nutriționale per kg de greutate corporală (Organizația Mondială a Sănătății)

În momentul începerii diversificării alimentației, microbiota intestinală a sugarului se schimbă și nivelul bifidobacteriilor poate scădea, contribuind astfel la dezechilibrul factorilor de protecție a organismului. Probioticele folosite în cerealele Nestlé pentru sugari se numesc Bifidus BL și sunt culturi similare cu cele care există în flora intestinală a sugarilor alăptați și ajută la menținerea unui echilibru sănătos al bacteriilor din sistemul digestiv.

Cerealele Nestlé® conțin vitamine și minerale (Zinc, Vitamina C și Vitaminele A și D) care ajută la buna funcționare a sistemului imunitar al sugarului. De asemenea, acestea sunt bogate în Calciu, necesar pentru dezvoltarea oaselor.

Cerealele Nestlé® Mic dejun cu biscuiți și lapte conțin doar zaharuri prezente în mod natural în ingredientele conținute. Datorită tehnologiei CHE de fragmentare a glucidelor, acestea au un gust dulce plăcut, natural.

Ingrediente: făină de biscuiți (71,3%)[făină de grâu (63,2%) parțial hidrolizată, uleiuri vegetale (palmier, răpită, cocoș, floarea soarelui), lapte praf degresat], lapte praf degresat (21,4%), maltodextrină, minerale (carbonat de calciu, fumarat feros, sulfat de zinc, iodură de potasiu), vitamine [acid ascorbic (vitamina C), niacina (vitamina PP), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), mononitrat de tiamina (vitamina B1), pantotenat de calciu (vitamina B5), acetat de reținil (vitamina A), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), filochinona (vitamina K), acid folic (vitamina B9), biotina (vitamina B7), colecalciferol (vitamina D)], aroma (vanilină), culturi de Bifidus Lactis.

Prezentare:
250g

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!