Lego Duplo Ingrijirea albinelor si a stupilor 10419

95Lei

Lego Duplo Ingrijirea albinelor si a stupilor 10419

Cod: LEGO10419
Suna pentru stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-5 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Fa orele de joaca sa zumzaie cu jucaria educationala LEGO DUPLO ingrijirea albinelor si stupilor (10419) pentru varstele de 2+ ani.

jucarie cu tematica de natura ii ajuta pe copiii mici sa invete cum sa aiba grija de animale si de natura si sa traiasca intr-un mod sustenabil.

Aceasta jucarie manuala cu tematica de natura pentru copii vine cu 2 figurine de albina adorabile, un stup cu o caramida fagure, elemente florale si un camion.

Ii invata pe prescolari ca atunci cand au grija de plante, albinele isi procura hrana de care au nevoie pentru a produce mierea pe care adoram sa o mancam.

Copiii mici isi exerseaza abilitatile motorii fine in timp ce construiesc tulpinile florilor de jucarie pentru a le creste.

Vor avea parte de ore intregi de joaca de roluri distractiva in timp ce isi imagineaza cum albinele de jucarie se hranesc cu nectarul pe care il transporta apoi la stup pentru a produce mierea.

Setul mai contine 2 figurine LEGO DUPLO - prescolarii le ajuta sa colecteze mierea, sa o incarce in camionul de jucarie si sa o duca la piata.

Cadourile cu jucarii educationale LEGO DUPLO ofera copiilor prescolari ocazia de a impartasi momente distractive de invatare impreuna cu parintii si ingrijitorii.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!