Suzeta simetrica din silicon Akuku 0-6 luni Albastru

10Lei
15 Lei (-33 %)

Suzeta simetrica din silicon Akuku 0-6 luni Albastru

Cod: A0586
10Lei
15 Lei (-33 %)

Valabila in perioada 18 Aprilie 2024 - 07 Mai 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0 ani-6 luni
Pentru: Baieti

Suzeta este fabricata din silicon de cea mai buna calitate, inodor si fara gust.

Vine cu mamelon de forma simetrica.

Asigura respiratia usoara si inghitirea salivei.

Suzeta este bine ventilata datorita orificiilor speciale de ventilatie de pe scut.

Produs fara bisfenol A (0% BPA)

Potrivit pentru copii cu varsta peste 0 m

 

Manual de instructiuni: Pastrati-l curat. Inainte de prima utilizare, dezinfectati suzeta in apa clocotita timp de 5 minute. Apoi, dupa racire, stoarceti tetina pentru a scapa de apa ramasa in suzeta. Pentru a mentine igiena, curatati suzeta in mod regulat sub jet de apa calda. Cel putin o data pe zi si de fiecare data cand suzeta cade din pat sau carucior, opareste-o in apa fierbinte. Nu poate fi folosit in masina de spalat vase sau cuptorul cu microunde. Poate fi dezinfectat si oparit. Nu utilizati agenti de curatare antibacterieni sau abrazivi pentru curatare. Concentratia lor mare poate provoca deteriorarea componentelor din plastic. Nu lasati niciodata suzeta expusa la lumina directa a soarelui, la temperaturi ridicate sau la detergenti („solutie de sterilizare”) mai mult decat este recomandat, deoarece poate deteriora tetina.

Avertizare! Nu puneti suzeta unui copil in gura! Procedand astfel, puteti transmite infectiile copilului dumneavoastra. Nu scufundati suzetele in lichide dulci precum miere sau sirop inainte de a le oferi bebelusului, deoarece acest lucru poate provoca carii si alte boli bucale. Pastrati suzetele intr-un recipient curat si uscat. Inlocuiti suzeta cu o tetina mata sau crapata inainte ca bebelusul sa muste o bucata din ea si sa se sufoce.

Verificati cu atentie produsul inainte de fiecare utilizare. Trageti mamelonul in toate directiile. Aruncati la primele semne de deteriorare sau slabiciune. Daca copilul dumneavoastra are deja dinti si inca mai foloseste o suzeta, verificati regulat tetina daca nu este muscata. Pentru a asigura confortul si siguranta copilului, se recomanda inlocuirea suzetei la fiecare 1-2 luni.

Daca se intampla ca copilul tau sa bage toata suzeta in gura, NU ENTRATI IN PANICA. Suzeta a fost conceputa astfel incat sa nu poata fi inghitita de un copil. De indata ce observi ca bebelusul tau a pus intreaga suzeta in gura, scoate-o cat mai usor posibil.

Va recomandam sa intarcati un copil mic de pe suzeta daca a implinit varsta de 3 ani.

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!