Toba interactiva muzica si rotativa Blue

58Lei
83 Lei (-30 %)

Toba interactiva muzica si rotativa Blue

Cod: 108134_blue
58Lei
83 Lei (-30 %)

Valabila in perioada 10 Mai 2024 - 17 Mai 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 10 luni - 3 ani
Pentru: Baieti
* Inca din copilarie, copilasii invata, asculta si cunosc lumea sunetelor si zgomotelor, motiv pentru care este atat de important ca jucariile cu care ei se joaca sa le sustina dezvoltarea.
* Du-ți micuțul astăzi în uimitoarea lume a muzicii... De mic, un copil învață, ascultă și explorează lumea sunetelor și a zgomotelor, motiv pentru care este atât de important ca jucăriile pe care copilul le joacă cu sprijinul său sau dezvoltarea ei.
* Aveți încredere în brandul nostru iconic MalPlay, care sprijină dezvoltarea adecvată a bebelușilor de peste o duzină de ani.
* De data aceasta avem o tobă absolut EXTRAORDINAR pentru tine, cu muzică fantastică și efecte de lumină atrăgătoare!
* Jucaria are melodii frumoase si datorita acestora si a luminilor schimbatoare, atrage perfect atentia copilului.
* Jucăria dezvoltă mintea și perceptivitatea copilului. După lovirea tobei, copilul va auzi o melodie și LED-urile din interiorul tobei se vor aprinde alternativ, dând un efect frumos.
* În plus, pe părțile laterale ale tobei există două taste funcționale care activează melodii și efecte de iluminare suplimentare, diverse!
* Toba muzicala este prevazuta cu un control de volum, care va asigura o utilizare placuta a jucariei de catre copil si probabil de catre parinti. Jucăria era încărcată cu melodii frumoase și lumini intermitente. De fiecare dată când copilul tău lovește toba, el sau ea va auzi o melodie veselă în ritmul tobelor și lumini colorate intermitente.
* Jucăria este realizată cu mare grijă și cu grijă, va fi pe placul fiecărui copil mic. Dezvoltarea unui copil, în special abilitățile sale motorii, este foarte stimulată de mediu.
* De aceea este atât de important ca jucăriile cu care se joacă un copil să-l încurajeze să-și îmbunătățească abilitățile motorii și să-i învețe noi mișcări și abilități. Fiecare dintre jucăriile disponibile susține următoarele abilități în grade diferite: abilități motrice, coordonare, echilibru și precizie.Toba interactivă susține abilitățile motorii, dezvoltă coordonarea și precizia.
* Culorile și sunetele colorate atrag atenția și îi permit copilului să învețe noi culori, să practice coordonarea vizuală și auditivă și, mai presus de toate,
* Carcasa bobinei poate fi rotită la 360 de grade pe picior. În timpul acestei activități sunt produse diverse sunete, printre care: râsete de bebeluș, melodii, sunete gâlgâite etc.
* Toba muzicala este echipata cu un control al volumului, care va asigura o utilizare placuta a jucariei atat pentru copil si probabil pentru parinti.
* Simpatica Tobita, este dotata cu o bobina care permite rotirea la 360 de grade - in timpul acestei activitati, sunt emise diverse sunete, rasete, melodii, zgomote etc.
 
Specificatii tehnice:
-Inaltime 14.5 cm
-Diametru 18 cm
-Sursa de alimentare: 3 x AA (bateriile nu sunt incluse)
 
Varsta recomandata spre utilizare: 10 luni+.
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!